De website www.helpmeverhuizen.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Erkende verhuizers

Wat is een erkende verhuizer? En moet u altijd voor zo een verhuizer kiezen?

Erkend

Een erkende verhuizer is een verhuisbedrijf dat voldoet aan de voorwaarden die opgesteld zijn door de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Daarom mag een erkend verhuisbedrijf een keurmerk van deze organisatie voeren. De voorwaarden hebben betrekking op de volgende zaken zoals kwaliteit, milieu en veiligheid.

De aangesloten bedrijven worden per periode gecontroleerd om te controleren of er op dat moment nog voldaan wordt aan de eisen die opgesteld zijn door deze organisatie. Daarom kunt u ervan uitgaan dat een erkende verhuizer er alles aan doet om uw verhuizing verantwoord te verzorgen en denkt hierbij aan de veiligheid van de medewerkers en uw inboedel. Daarnaast biedt dit keurmerk een verzekering bij een aanbetaling en weet u zeker dat bij een faillissement het geld dat u al betaald heeft niet weggegooid is.

Garanties

Bij een erkende verhuizer kunt u dus rekenen op verantwoord verhuizen met enkele garanties. Houdt u er rekening mee dat een ISO-keurmerk, bijvoorbeeld ISO-9001 of ISO-14001 andere keurmerken zijn. Hetgeen betreft internationale afspraken omtrent veiligheid en milieu tijdens productie. Het gaat hier dus om iets anders dan wat de Organisatie voor Erkende Verhuizers te bieden heeft. Ga naar de volgende externe website voor meer informatie over de ISO organisatie. Echter kan het voorkomen dat een bedrijf zowel een ‘Erkende Verhuizer’ keurmerk als ISO-9001 en/of ISO14001 mag voeren. Van dit bedrijf mag u zeker veel service en deskundigheid verwachten, echter zult u voor een ander bedrijf moeten kiezen indien u op zoek bent naar de goedkoopste. Bekijk ook de website van www.erkendeverhuizers.nl.

Wanner noodzakelijk?

U kunt voor een erkende verhuizer kiezen indien u waardevolle spullen heeft en deze niet wilt beschadigen bij de verhuizing. Erkende verhuizers hebben een iets hoger tarief maar bent u verzekerd van een succesvolle verhuizing. Echter is het natuurlijk niet zo dat een niet-erkende verhuizer geen goede diensten kan leveren.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom zo een bedrijf zich (nog) niet heeft aangesloten bij de Organisatie voor Erkende Verhuizers. Daarom zou u de kosten en risico’s tegen elkaar moeten laten opwegen. Op deze manier kunt u dan een goede vergelijking maken. Kom nu in contact met erkende verhuizers.

Meerdere verhuizers vergelijken?

Wat gaat het precies kosten om van A naar B te verhuizen? Het is verstandig om via onze offerte service in contact te komen met meerdere verhuizers en het aanbod te vergelijken. Gratis en vrijblijvend.

Gerelateerd:

> Verhuizers
> Wat zijn erkende verhuizers?
> Wat kost verhuizen?
> Goedkoop verhuizen
> Internationale verhuizers
> Verhuisoffertes