Close

Verhuisartikelen

Ga je verhuizen, dan wil je natuurlijk dat dit soepel en makkelijk gebeurt. Hiervoor heb je een aantal artikelen nodig, waarmee je jezelf het leven aanzienlijk makkelijker maakt. Je doet er verstandig aan dit van tevoren aan te schaffen, zodat je op de dag zelf niks bent vergeten.

Wat kun je huren?

Als je van plan bent zelf de verhuizing te doen, zal je niet gebruik kunnen maken van alle handige artikelen die een verhuisbedrijf vaak standaard bij zich heeft. Een trapsteekwagen, een elektrische traploper, een aanhangwagen of een hijswiel bijvoorbeeld. Gelukkig is het niet nodig deze zelf aan te schaffen en kun je ze voor weinig geld zelf huren en weer inleveren. De artikelen die jij nodig hebt, worden bepaald door de positie van je oude en nieuwe woning.

Wat moet je kopen?

Sommige verhuisartikelen kun je het beste kopen, omdat deze maar één keer te gebruiken zijn. Zorg ervoor dat je voldoende rollen plakband ter beschikking hebt, stiften en stickers om de dozen te markeren, vuilniszakken en dekens. Zo kun je effectief te werk gaan als het tijd is om in te pakken.

Verzamel je verhuisdozen

Het is mogelijk verhuisdozen te huren of te kopen, maar waarom zou je deze niet verzamelen. Vaak weet je al ruim van te voren dat je gaat verhuizen dus kun je bij je supermarktbezoek kijken wat daar ligt of wanneer je een pakketje ontvangt de door bewaren. Ook is het verstandig voor zware objecten een verhuiskratten te regelen, omdat deze meer kilo’s kunnen dragen. Deze kun je huren, maar misschien hebben vrienden en familie wel wat kratten te leen.

Een verhuispakket

Ook is het mogelijk om een volledig verhuispakket aan te schaffen. Hier zitten de belangrijkste verhuisartikelen in, zoals plakband, stickers, papier en een aantal verhuisdozen. Dan hoef je alleen nog de machines te huren en je bent klaar. Door je verhuisartikelen slim en compleet in te kopen, kun je jezelf op de dag een boel stres besparen.