Close

Vervoer

Het vervoer is een belangrijk onderdeel van een verhuizing. Regel je dit goed, dan zullen al je spullen veilig en compleet worden afgeleverd op de plaats van bestemming en dit is natuurlijk erg belangrijk. Er zijn verschillende manieren waarop je dit vervoer kunt doen.

Zelf je inboedel vervoeren

Het vervoeren van je inboedel kun je in principe prima zelf, vooral als je spullen niet te ver hoeven te reizen en als je inboedel niet te groot is. Je kunt een busje huren of lenen, een aantal vrienden en familieleden inschakelen om te helpen en de dag afsluiten met een barbecue. Zo maak je er ook nog iets gezelligs van. Houd er echter wel rekening mee dat jij verantwoordelijk bent voor alles, dus als er iets mis gaat zal jij hiervoor moeten opdraaien.

Een transportbedrijf

Is je inboedel niet groot en wil je het vervoer toch liever uitbesteden, dan is een transportbedrijf vaak aanzienlijk goedkoper dan een verhuisbedrijf. Deze beschikken over kleinere busjes en bieden vaak niet zo’n uitgebreide service als een verhuisbedrijf. Echter, voor een beetje extra geld kun je een tweede verhuizer inhuren en hulp krijgen bij het laden en lossen van je spullen.