Close

Machines verhuizen

Je kunt transportbedrijven gebruiken voor een groot aantal doeleinden. Wil je een piano verhuizen, een groot meubelstuk of dakpannen, dan kun je van hun services gebruik maken. Er zijn ook transportbedrijven die zich specialiseren in het vervoeren van machines, of dit nu binnen in een fabriek is of van woning tot woning.

Waarom een transportbedrijf?

Een transportbedrijf dat zich specialiseert in het vervoeren van machines heeft alle nodige hulpmiddelen bij de hand. Ze hebben ervaring met het veilig verplaatsen van zware objecten en kunnen dit zo doen zodat de kans op schade minimaal is. Hierbij kunnen ze problemen overkomen die te maken hebben met het gewicht van de machine, de bereikbaarheid van de locatie en de mate van nauwkeurigheid vereist voor de machine in kwestie. Deze professionals zijn voorbereid op vele situaties en hebben hier de juiste middelen voor.

Wat kun je van een transportbedrijf verwachten?

Een transportbedrijf zal niet alleen je machine veilig van A naar B brengen. Ze kunnen ook de machines op locatie uit elkaar halen en op de bestemming weer in elkaar zetten. Ze hebben beschikking tot heftrucks, kleine kranen en hefportalen waarmee ze je machine zo voorzichtig mogelijk kunnen verplaatsen en op de juiste plek weer kunnen neerzetten. Ook kun je vaak een verzekering afsluiten bij het transportbedrijf, zodat je gedekt bent als er toch iets misgaat.

Garantie van kwaliteit

Wil je graag zekerheid dat je kwaliteit zal krijgen en dat het bedrijf milieuvriendelijk, veilig en voorzichtig met je spullen omgaat, dan kun je een transportbedrijf inhuren. Deze worden regelmatig getoetst op bovenstaande eigenschappen. Daarnaast hebben bedrijven vaak betere verzekeringen in de aanbieding en kun je gebruik maken van een onafhankelijke geschillencommissie die problemen tussen jou en de transporteur zonder tussenkomst van een rechter kan oplossen. Zo weet je zeker dat het vervoer van jouw machine goed zal gebeuren.