Close

Kosten verhuizers

Uw verhuizing kan op twee manieren worden uitgevoerd. U kunt een verhuisbedrijf inschakelen die uw verhuizing compleet verzorgd of kiezen voor een aanhangwagen/bestelbus en zelf uw spullen verplaatsen. Het is in deze branche bijna onmogelijk om met standaard tarieven te werken. Elke verhuizing is anders en vraagt daarom om maatwerk. Verhuisbedrijven kunnen u hierbij helpen en een exacte berekening maken voor uw verhuizing.

Verhuisbedrijf kosten

Indien u kiest voor een verhuisbedrijf dan moet u er op rekenen dat de kosten bestaan uit de volgende onderdelen. Een verhuisbedrijf zal medewerkers (verhuizers) sturen die uw spullen zullen inpakken en verplaatsen. De kosten zijn dus afhankelijk van hoeveel verhuizers er nodig zijn en hoeveel spullen in hoeveel tijd verplaatst moet worden. Daarnaast zal het bedrijf een kleine of grote bestelbus/vrachtwagen sturen om al uw spullen in te zetten. Afhankelijk van uw wensen en de tijd zal er gekozen kunnen worden voor klein of groot vervoer. Ook de kosten voor het vervoeren van de spullen zijn variabel en betaalt u per kilometer. Daarnaast zullen er extra kosten berekend worden indien er een verhuislift ingezet moet worden. Dit gebeurd zodra u niet beschikt over een lift of in het geval dat u op de eerste verdieping of hoger woont.

Kosten verhuisdozen

Bij het verhuizen zult u ook gebruik moeten maken van verhuisdozen. Of u uw verhuizing zelf regelt of laat uitbesteden zal er veel dozen gebruikt worden voor uw spullen. Indien u een verhuisbedrijf inschakelt zullen zij dit meenemen in de offerte en dus in de kosten voor de verhuizing.

Zodra u kiest om zelf te verhuizen kunt u bij verhuisbedrijven ook dozen huren of kopen. Bij huur betaalt u een vast bedrag per doos en borg. Indien u dozen koopt moet u de volledige prijs betalen. Lees verder op pagina verhuisdozen.

Voorbeeld kosten verhuizers

Er zijn bedrijven die voor een kleine verhuiswagen (20 m3) en 2 verhuizers ongeveer €400 euro vragen voor 3 uur werk. Voor een grote vrachtwagen (50 m3) met 4 verhuizers bent u voor 3 uur zo een €800 euro kwijt. Houd er echter wel rekening mee dat er nog onkosten bijkomen. Dus zal de verhuizer u ook kosten berekenen voor de afstand dat het moet rijden.

Exacte berekening op een offerte

De exacte berekening voor uw verhuizing kan het beste uitgevoerd worden door een verhuisbedrijf. Zo een bedrijf kan de kosten voor u in kaart brengen zodat u een idee krijgt van wat u precies moet betalen. Op deze website helpen wij u graag bij het vinden van betrouwbare verhuisbedrijven die uw verhuizing verantwoord kunnen verzorgen.

Zodra u in contact wilt komen met deze bedrijven kunt u in het formulier uw gegevens achterlaten, zodat wij ervoor kunnen zorgen dat maximaal 6 verhuisbedrijven contact met u opnemen. Nadat u een aanvraag heeft ingediend zullen deze bedrijven u een offerte toesturen en kunt u dus eenvoudig de prijzen voor uw verhuizing vergelijken. Op deze manier kunt u dus ook nog eens geld besparen op uw verhuizing. De service die wij aanbieden is gratis. Vraag daarom nu meerdere verhuisoffertes aan.