Close

Zakelijk

Veel bedrijven in Nederland verhuizen voor meerdere redenen en de bijkomende voordelen zoals een gunstigere locatie, besparing op de kosten en een frisse start van het bedrijf. Een bedrijfsverhuizing is over het algemeen complexer dan een particuliere verhuizing ondanks dat er in veel gevallen slechts een aantal soorten producten verhuisd hoeft te worden (zoals stoelen, computers ed.).

Duidelijkheid

Zo zijn er meer zaken waar u aan moet denken. Zo moeten meer partijen geïnformeerd worden over de verhuizing en dient u in de gaten te houden dat wellicht klanten nog steeds naar het oude adres kunnen komen. Om die reden is het verstandig om heel duidelijk te zijn over de verhuizing en de klanten op de hoogte te stellen.

Projectleider

Bij een zakelijke verhuizing is het verstandig om een projectleider (een van de medewerkers) aan te wijzen die het een en ander kan coördineren. Op deze manier kunt u geld besparen op de kosten. Zakelijke verhuizers bieden trouwens ook de optie om een projectverhuizers te sturen en uw verhuizing te begeleiden. Echter wel tegen een meerprijs, maar zijn deze kosten in sommige gevallen al vanaf dag 1 terug verdient omdat deze professionals uw verhuizing op een efficiënte manier voor u kunnen verzorgen.