Close

Verhuisbedrijven

Nederland telt meer dan 1000 verhuisbedrijven en zijn er zeer gespecialiseerde verhuizers actief die u snel en verantwoord kunnen helpen met uw verhuizing. Er zitten bedrijven tussen die al meer dan 150 jaar ervaring met het vervoeren van goederen en het verhuizen van particulieren hebben. Generatie op generatie zijn dit soort verhuisbedrijven voortgezet en kunnen wij er van uitgaan dat zij de benodigde kennis in huis hebben en daarom vakbekwaam zijn. Een voorbeeld is bijvoorbeeld Bern.Willems&Zonen uit Sittard die al sinds 1850 actief is in de verhuisbranche. Zo is bij dit bedrijf het management van de 6e generatie. Omdat u enorm veel keuze heeft is het verstandig om uw tijd te nemen bij het kiezen van een geschikt verhuisbedrijf.

Via HelpMeVerhuizen.nl is het mogelijk om in contact te komen met 6 verhuisbedrijven die u graag helpen bij het verhuizen. Zij zullen u vrijblijvend een verhuisofferte toesturen en kunt u de prijzen naast elkaar leggen. U kunt dan kiezen voor het beste aanbod en bespaart u op deze manier op uw verhuizing.

Nationale en internationale verhuisbedrijven

In Nederland zijn er nationale en internationale verhuisbedrijven, maar ook bedrijven die zowel nationaal als internationaal opereren. Afhankelijk van uw wensen kunt u kijken welke van deze bedrijven het beste bij uw situatie past. Als u bijvoorbeeld naar Zwitserland of Canada wilt verhuizen, kunt u het beste kiezen voor een verhuisbedrijf dat meerdere jaren ervaring heeft op het gebied van verhuizingen naar Zwitserland of Canada.

Indien u bijvoorbeeld wilt verhuizen van Amsterdam naar Rotterdam, dan kunt u kiezen voor een bedrijf dat gevestigd is in Noord- of Zuid-Holland. Gezien de voorrijkosten is het dan niet verstandig om bijvoorbeeld een (goedkoop) verhuisbedrijf uit Groningen, met zeer goede referenties en jarenlange ervaring, in te schakelen voor de verhuizing. Lees meer over nationale verhuisbedrijven of kijk op pagina internationale verhuisbedrijven voor meer informatie.

Verhuisbedrijven uit uw regio

In elke stad of elk gebied in Nederland zijn er verhuisbedrijven actief die u goed kunnen helpen bij uw verhuizing. Het is raadzaam om voor een bedrijf te kiezen dat zich zo dicht mogelijk bij uw woning bevind, omdat u ook de voorrijkosten dient te betalen. Een goedkope verhuizer die bijvoorbeeld 100 km moet rijden zal uiteindelijk toch duurder uitvallen dan gedacht. Neem daarom uw tijd bij het vinden van een goede verhuizer.