Close

Goedkope verhuizers

Hoe vindt u een goedkope maar toch betrouwbare verhuizer? Dat is een lastige vraag. Want u wilt natuurlijk niet dat u een miskoop doet en met een verhuisbedrijf in zee gaat dat op een onverantwoorde manier uw verhuizing verzorgd. Echter zijn er enkele mogelijkheden om toch de prijs te drukken.

Niet alles uitbesteden

U kunt bijvoorbeeld zelf een deel van uw verhuizing verzorgen en makkelijke maar ook kleine voorwerpen zelf verhuizen. Een kleine bestelbus huurt u al voor €80 euro per dag en kunt u makkelijk te tillen voorwerpen zelf inladen en zelf verplaatsen.

Goedkope verhuizers

Over het algemeen is het bekend dat veel goedkope verhuizers geen keurmerken dragen. En zitten er hier bedrijven tussen waarvan u denkt toch beter voor een ander bedrijf te kiezen. Echter kan een goedkope verhuizer prima service leveren. Zo zijn er bijvoorbeeld studentverhuisbedrijven waar studenten worden ingezet en zij een prima verhuizing kunnen verzorgen. Dit gebeurd dan tegen een studentenprijs. Bij een verhuizing speelt ervaring en kracht een belangrijke rol en kunnen sommige studentbedrijven over medewerkers beschikken die de benodigde ervaring in huis hebben om op een verantwoorde manier met uw spullen om te gaan. En kunnen zelfs betere service leveren dan een ‘gewoon’ verhuisbedrijf.

Verhuisoffertes vergelijken

Een andere manier is om meerdere verhuisoffertes aan te vragen en de prijzen te vergelijken. Dit kunt u doen bij lokale verhuisbedrijven en kunnen zij een goede indicatie van de kosten geven. Naderhand kunt u de prijzen van deze bedrijven vergelijken. Op deze manier kunt u dus met een verhuisbedrijf in zee gaan maar heeft u de kosten zoveel mogelijk gedrukt. Als u dan kleine voorwerpen zelf verhuist kunt u dus besparen op de totale kosten voor uw verhuizing.

Dit is natuurlijk niet altijd mogelijk, zoals het geval bij een internationale verhuizing. Echter is het vergelijken van verhuisoffertes wel altijd mogelijk. Vraag daarom verhuisoffertes aan door uw gegevens achter te laten. Er zullen spoedig 6 verhuisbedrijven vrijblijvend contact met u opnemen.