Close

Verhuiskaarten

Verhuizen is een spannende aangelegenheid en het liefst zou je het wel van de daken willen schreeuwen. Een groot gedeelte van verhuizen is administratief werk en het doorgeven van je nieuwe adres aan instanties, postbedrijven en ook je familie en vrienden. In plaats van zelf de kaartjes en enveloppen te schrijven, kun je dit ook doen met een verhuiskaartjes service.

Waarom verhuiskaartjes sturen?

Tijdens een verhuizing heb je voldoende aan je hoofd. Het laatste waar je op zit te wachten is tientallen mensen die je om je nieuwe adres vragen. Met een verhuiskaartje kun je iedereen tijdig inlichten van je nieuwe adres en geef je ze een fysiek aandenken zodat ze je adres ook niet hoeven te vergeten. Door het leuk aan te kleden, een persoonlijke stempel op de kaart te drukken en een bedrijf hiervoor in te schakelen maak je je eigen leven tijdens de verhuizing een stuk makkelijker.

Wat zijn de kosten?

Je krijgt bij veel bedrijven die kaartjes maken de optie om een pakketje te bestellen of de kaarten meteen naar de desbetreffende geadresseerden te sturen. Er zijn een groot aantal templates beschikbaar waar je vervolgens zelf je tekst kunt toevoegen of een foto in kunt plaatsen. Voor een pakket van 100 kaarten die naar jouw adres worden gestuurd betaal je ongeveer €60. Laat je 100 kaarten rechtstreeks versturen, dan ben je hier €140 voor kwijt, inclusief portokosten. Deze prijzen gaan omhoog als je voor een grotere of een dubbele kaart kiest.

Wat moet erop staan?

De tekst op een verhuiskaartje is vaak kort maar krachtig. Deze dient immers puur en alleen om te informeren. Vergeet niet je naam te noemen en je nieuwe adres, eventuele contactgegevens en de datum van de verhuizing. Ook kun je mocht je dit willen mensen uitnodigen voor een housewarming om je verhuizing met al je vrienden en familieleden te vieren.