De website www.helpmeverhuizen.nl maakt gebruik van cookies. Kom hier meer te weten over ons cookiebeleid.

Verhuisdozen kopen

Een situatie kan zich voordoen waarin u verhuisdozen wilt kopen omdat u van plan bent deze te gebruiken als opslagdozen nadat u helemaal verhuisd bent. Of u nu zelf gaat verhuizen of uw verhuizing uitbesteed zult u gebruik maken van verhuisdozen. Als u contact opneemt met een verhuizer zullen zij u verhuisdozen kunnen aanbieden.

Tegenwoordig betaalt u zo een €7 euro tot €11 euro voor een verhuisdoos en heeft u ruim 20 dozen nodig voor een gemiddelde verhuizing. Verder is het mogelijk om dozen bij een woonwinkel te kopen. De prijzen zijn niet per se goedkoper, maar kunt u dus kiezen uit een alternatief dat makkelijk voor u is. Als u in contact wilt komen met verhuisbedrijven kunnen zij u te woord staan en u een offerte toesturen voor uw verhuizing. Meestal is de prijs voor het kopen van verhuisdozen inclusief een toeslag omdat vaak uitgegaan wordt van bruikleen. Ook als u wilt huren kunt u dit formulier gebruiken. De verhuisbedrijven zullen dan contact met u opnemen en weet u hoeveel u kwijt bent voor uw verhuizing. Laat uw gegevens achter in het verhuisformulier.

Meer informatie? Ga dan naar pagina verhuisdozen of verhuisdozen huren.

Meerdere verhuizers vergelijken?

Wat gaat het precies kosten om van A naar B te verhuizen? Het is verstandig om via onze offerte service in contact te komen met meerdere verhuizers en het aanbod te vergelijken. Gratis en vrijblijvend.