Close

Kosten verhuisservice

Als je een verhuizing aan het plannen bent, dan wil je dat alles zo goed mogelijk is geregeld. Of je dit nu zelf doet, door je inboedel te verhuizen, of dat je daarvoor een verhuisservice aanneemt. Deze verhuisservice kan de verhuizing plannen zoals deze het beste bij jouw wensen past. Maar wat betaal je hier precies voor?

De kosten

Een goede verhuisservice kun je al inhuren voor €400, maar dit kan oplopen tot €1700. Dit verschil wordt veroorzaakt door een aantal factoren. Zo is de omvang van je inboedel van belang, het aantal verhuizers dat je in wilt huren, de kilometers die er gemaakt moeten worden en de eventuele extra services waar je gebruik van kunt maken. Daarnaast kun je te maken krijgen met parkeerkosten en moet je ook de kilometers van en terug naar de basis betalen. Per uur gerekend betaal je voor een grote vrachtwagen en één verhuizer gemiddeld €75 en voor een kleinere €65. Wil je echt zekerheid van kwaliteit, dan kun je voor een verhuizer kiezen.

Wat krijg je hiervoor terug?

Voor het goedkoopste bedrag krijg je één verhuiswagen van 20 kubieke meter en 1 verhuizer die tevens chauffeur is. Je doet dan het inpakken zelf en helpt bij het inladen. Een grotere vrachtwagen van 50 kubieke meter is uiteraard duurder, maar dit scheelt maar €10 per uur. Voor extra verhuizers betaal je gemiddeld €30 extra per uur, voor een handyman of een inpakker €40 per uur en een verhuislift huur je voor €70 per uur.

Je kunt ervoor kiezen alleen je spullen te laten vervoeren, of de verhuizing volledig uit handen te geven inclusief inpakken, meubilair uit elkaar halen, inladen, vervoer, uitladen, meubilair weer in elkaar zetten en het oplossen van een aantal kleine klusjes in huis. De opties die jij kiest hangen af van je budget, maar ook van je persoonlijke wensen.