Close

Kosten zakelijke verhuizing

Een zakelijke verhuizing kan bij menig ondernemer grijze haren veroorzaken. Vaak is hier snelheid gewenst, omdat anders de werkzaamheden te lang worden onderbroken en er verlies gemaakt wordt. Het verhuizen naar een nieuw gebouw brengt daarom voor ondernemers veel stres met zich mee en dit kan worden verergerd als de verhuizing niet goed loopt. Daarom kun je voor je zakelijke verhuizing het beste een verhuizer aannemen met het keurmerk Professionele Project Verhuizer. Maar wat betaal je daar precies voor?

De kosten

Natuurlijk is elke verhuizing anders en is het lastig te zeggen wat jij precies zal betalen voor je zakelijke verhuizing. De kosten zijn afhankelijk van het aantal af te leggen kilometers, van de omvang van de verhuizing, van het aantal verhuizers dat je nodig hebt en ook eventuele extra services waar je gebruik van wilt maken. Als leidraad kun je erop rekenen dat je €20 per kubieke meter kwijt bent. Hier krijg je dan drie verhuiswagens, 8 verhuizers en 2 verhuisliften voor terug. Verhuis je spullen met een oppervlakte van 250 vierkante meter, dan betaal je hier dus gemiddeld €5000 voor.

Professionele Project Verhuizer

Omdat het van belang is dat zakelijke verhuizingen zeer soepel en snel verlopen, is het belangrijk dat je een verhuisbedrijf aanneemt die zich hierop aansluit. Bedrijven met het Professionele Project Verhuizer (PVV) keurmerk kunnen dit aantonen omdat deze aan een aantal voorwaarden moeten voldoen om dit keurmerk te kunnen gebruiken. Zo worden ze regelmatig getest op veiligheid, milieuvriendelijkheid, ontwikkeling van het personeel en kwaliteit van service. De werknemers moeten aantoonbaar gediplomeerd zijn, hebben dus kennis van zaken en zijn professioneel en zijn erin gespecialiseerd om een zo kort mogelijk oponthoud van de processen te waarborgen. Zo kun je gerust beginnen met je zakelijke verhuizing, en vooruit gaan zien naar je mooie nieuwe bedrijfspand.